Használt játék kedvező áron! Minden hónapban extra kedvezmény!!!

Kérdése van? Hívjon minket! +36301587443

Vagy írjon nekünk: info@angolhasználtjatekker.hu

VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

Kedves Vásárlónk!

Előszőr is szeretnénk megköszönni, hogy ellátogattál a webáruházunkba, és hogy esetleges vásárlásoddal nem egy multicéget, hanem egy 2 fős családi vállalkozást támogatsz.

Köszönjük :)

 

Webáruházunkban új, újszerű és jó állapotú használt termékek kaphatók széles választékban

Minden megrendelés mellé apró meglepetés ajándékot küldünk.

25.000.- Ft feletti vásárláskor ingyenes szállítás

És amiért még érdemes minket választani:

Több száz játék, ruha, könyv készletről
Utánvétes fizetési lehetőség
Átlagosan 4-5 napos kiszállítás
Vevő igényeinek megfelelő postázási mód (Packeta, Foxpost, MPLCsomagautomata, Házhoz szállítás)

Biztonságos csomagolás

Minden vásárlást hűségponttal jutalmazunk, amely szabadon levásárolható

Törzsvásárlói kedvezmény

Szeretettel üdvözöllek webáruházunkban, ahol új és Angliából származó csomagsérült, áruházi visszárús és használt játékokat, babafelszereléseket, jelmezeket valamint új és használt magyar és angol nyelvű  könyveket illetve használt játékokat és ruhákat találsz, folyamatosan bővülő kínálattal. 

Minden terméknél egyedileg kerül meghatározásra az áru állapota, amely a terméklapon olvasható.

A webáruházban árusított JÁTÉKOKAT 5 minőségi kategóriába soroljuk:

1. Új termék: Ebbe a csoportba tartoznak azok a termékek,  amelyek nem használtak, mind a csomagolás, mind maga a termék tökéletesen működő, bolti minőségű. Azok a bolti minőségű termékek amelyek eleve csomagolás nélküliek is ebbe a csoportba tartoznak. Amennyiben a termék teljesen új azt a termék nevénél is jelezzük "ÚJ" megjegyzéssel. 

2. Csomagsérült vagy csomagolás nélküli új termék: Ebbe a csoportba tartoznak azok a termékek, amelyek nem használtak, tökéletesen működnek, bolti minőségűek, de a csomagolásuk sérült vagy hiányzik. 

3. Újszerű termék: Ebbe a csoportba tartoznka azok a csomagolás nélküli termékek, amelyek használtak, tökéletesen működnek, esztétikai szempontból apró foltot vagy kopást tartalmaznak.

4. Jó állapotú termék: Ebbe a csoportba tartoznak azok a csomagolás nélküli termékek, amelyek használtak, tökéletesen működnek. Esztétikailag felfedezhető rajtuk kismértékű használat nyoma.

5. Használt termék: Ebbe a csoportba tartoznak azok a csomagolás nélküli termékek, amelyek használtak és bár tökéletesen működnek egyértelműen látható rajtuk a használat nyoma (kopás, festékkopás, vagy festékfolt, plüss esetbén bolyhosodás, apró szakadás). 

MINDEN HASZNÁLT TERMÉKÜNK HASZNÁLATBAVÉTEL ELŐTT TISZTÍTÁST, FERTŐTLENÍTÉST IGÉNYEL!

Minden elemes játéknál jelezzük, hogy a játék tartalmazza-e az elemet vagy sem. Csak azokat a játékokat tudjuk elemmel adni, amelyeket mi is elemmel együtt kapunk.   

Átvételi pont: 

Budapest, Zugló Füredi lakótelep, Ond vezér útja 31.

Átvételi határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 10 munkanap. 

Az átvevő helyen bolt nem üzemel, ezért az átvételhez előzetes telefonos (+36301587443) vagy e-mail-es (info@angolhasznaltjatekker.hu) egyeztetés szükséges.

Bankszámlaszámunk: Keszthelyiné Rácz Enikő e.v., ERSTE Bank: 11613008-27425301-13000002